Over ons

Verse snijbloemen

Voor een prachtig boeket, bloemstuk of gewoon wat losse bloemen om zelf te schikken, je kan altijd bij ons terecht.We werken het liefst op bestelling, want zo kunnen we de versheid van de bloemen garanderen en de opmaak naar jouw wensen doen. Het is ook de manier om ervoor te zorgen dat we alles tot in het detail kunnen afwerken.Dat extraatje kunnen creëren voor onze klanten, daar doen we het voor.

 

Kwaliteit en service vinden wij belangrijk !

Groene en bloeiende kamerplanten

In onze winkel vind je steeds een gevarieerd aanbod aan kamerplanten, cactussen en bloeiende planten. Ook hier werken we vaak op bestelling. Wil je een specifieke kamerplant of wil je advies over welke plant je best kiest voor je woonkamer, vraag het gerust.

 

Terras- en Balkonplanten

Elk seizoen heeft zijn charme.We maken het gezellig binnen, maar ook buiten werken we met de seizoenen voor je terras en balkon.Zomerbloeiers, lentebloeiers, winterharde planten…Bij Florabel kan je terecht om je eigen manden en potten te laten vullen. Of je kiest voor een hele nieuwe aankleding van je terras of balkon. Vergeet ook geen mooie pot aan de voordeur.  Kom gerust advies vragen. Samen zorgen we voor een seizoensgebonden samenstelling. Zo kan u niet alleen binnen maar ook buiten genieten !

   

Heb je een bedrijf, horeca- of handelszaak? Ook dan kan je bij Florabel terecht voor bloemen,  planten en potten.

 

Een beetje geschiedenis

Florabel, dat ben ik! En ik ben Natascha De Mil. Opgegroeid in de Bloemenstraat in Erondegem, in de bloemenzaak van mijn ouders. Dus hoe kan het ook anders… 

 In 2006 besloot ik om de bloemenzaak van mijn ouders niet verder te zetten. Maar een Bloemenstraat zonder bloemenwinkel … nee, zo ver komt het niet! Ik wou wel op een andere manier werken. Namelijk op bestelling. Dat geeft me de ruimte om zeer creatief te kunnen werken en met verse bloemen. 

Sinds 2016  kan je bij Florabel ook terecht voor ballondecoratie. Ik kreeg de microbe te pakken en de combinatie met bloemen was perfect voor elk stijl van feest.  Maar ik blijf me wel verder bijscholen om de meest fantasierijke decoratie te maken. Na 12 jaar was het echt wel tijd voor een nieuwe winkel. 

 In de zomer van 2018 werd er flink gewerkt en in september ging mijn nieuwe winkel open.  Vanaf dan kan iedereen er terecht op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9u tot 18u.  Maar ik werk bij voorkeur nog steeds het liefst  op bestelling om de beste service te
kunnen leveren. Voor feestdecoratie wordt best vooraf een afspraak gemaakt. Zo kunnen we de nodige tijd voorzien voor uitgebreid advies. 

 Meer en meer particulieren maar ook  handelaars en horecazaken vinden hun weg naar Florabel.  Om mijn mede-ondernemers in de regio beter van dienst te kunnen zijn start ik Florabel for Business op.  Als groenadviseur voor de bedrijven in de regio
kan ik zorgen voor: planten op de werkvloer, bloemenabonnementen, relatiegeschenken, … maar ook voor de aankleding van bedrijfsevents. 

 Door de combinatie van bloemen en ballonnen is Florabel meer en meer de partner voor het scheppen van de juiste sfeer tijdens feesten.

Welk idee of thema je ook in gedachten hebt, wij bedenken vast en zeker de geschikte decoratie!